Slett PingPing-kontoen din
Du kan slette PingPing-kontoen din og dataene som hører til den, i appen. Hvis du ikke kan bruke appen, kan du be oss om det på e-post.
Slett i appen
- Åpne PingPing og logg inn.
- Gå til Innstillinger og deretter Slett konto.
- Les gjennom listen, og trykk deretter på Slett konto for å bekrefte.
Kontoen din slettes umiddelbart, og du blir logget ut på alle enheter. Dette kan ikke angres.
Hvis du ikke kan bruke appen
Send e-post til support.pingping@96studio.dev fra e-postadressen som er knyttet til kontoen din. Vi kan svare for å bekrefte at det er deg. Deretter sletter vi kontoen din og tilhørende data innen 30 dager.
Dette sletter vi
- Profilen din, brukernavnet ditt og bildet ditt.
- Alle bildene du har lagt ut.
- Chattene dine, inkludert meldingene den andre personen ser.
- Følgeforhold, følgere, følgeforespørsler og blokkeringer.
- De lagrede listene dine, widgetvalgene dine og rammevalgene dine.
- Innloggingen din på alle enheter.
Dette beholder vi
- Rapporter du har sendt om andre kontoer. De beholdes uten noen kobling til kontoen din.
- Rapporter andre har sendt om deg. De beholdes av sikkerhetshensyn og av rettslige grunner, slik personvernerklæringen forklarer.
Abonnementet ditt
Når du sletter kontoen, sies ikke et Pro-abonnement opp. Hvis du har et, må du først si det opp i Google Play, ellers fortsetter trekkene.