מחיקת חשבון ה-PingPing שלכם
אפשר למחוק את חשבון ה-PingPing שלכם, ואת הנתונים המשויכים אליו, באפליקציה. אם אי אפשר להשתמש באפליקציה, אפשר לבקש מאיתנו באימייל.
מחיקה באפליקציה
- פתחו את PingPing והיכנסו.
- עברו להגדרות, ואז למחיקת חשבון.
- קראו את הרשימה, ואז הקישו על מחיקת חשבון כדי לאשר.
החשבון נמחק מיד, ואתם מתנתקים בכל המכשירים. אי אפשר לבטל את זה.
אם אי אפשר להשתמש באפליקציה
שלחו אימייל אל support.pingping@96studio.dev מכתובת האימייל המשויכת לחשבון. ייתכן שנשיב כדי לוודא שזה אתם. לאחר מכן נמחק את החשבון ואת הנתונים המשויכים אליו תוך 30 ימים.
מה אנחנו מוחקים
- הפרופיל, שם המשתמש והתמונה שלכם.
- כל תמונה שפרסמתם.
- הצ'אטים שלכם, כולל ההודעות שהצד השני רואה.
- מעקבים, עוקבים, בקשות מעקב וחסימות.
- רשימות הקהל, הבחירות לווידג'ט ובחירות המסגרות שלכם.
- ההתחברות שלכם בכל המכשירים.
מה אנחנו שומרים
- דיווחים ששלחתם על חשבונות אחרים. הם נשמרים בלי שום קשר לחשבון שלכם.
- דיווחים ששלחו אחרים עליכם. הם נשמרים מטעמי בטיחות ומטעמים משפטיים, כפי שמוסבר במדיניות הפרטיות.
המנוי שלכם
מחיקת החשבון לא מבטלת מנוי Pro. אם יש לכם מנוי, בטלו אותו קודם ב-Google Play, אחרת החיוב יימשך.